Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

                                                           изображение viber 2020 09 29 16 15 501изображение viber 2020 09 29 16 15 50

29 вересня відбулася звітна конференція студентської ради факультету іноземних мов Криворізького державного педагогічного університету. Конференцію було проведено в онлайн-форматі. У цій конференції взяли участь декан факультету іноземних мов, д.філол.н., доцент Варданян Марина Володимирівна та колектив студентської ради факультету.

Шванова Вікторія представила детальний звіт, в якому детально викладено інформацію про здобутки минулого навчального року.

Зокрема, було представлено звіти про роботу усіх секторів студентської ради ФІМ.

Головою спортивного сектору була Тітова Вікторія (АНФм-16). Спортивний сектор впродовж 2019-2020 н.р. працював стабільно добре. "На жаль, нашому факультету не вдалося показати високі результати в спортивному плані, адже на нашому факультеті виявилось не так багато спортсменів, але ми сподіваємось що цього року ми зможемо показати більш гарні результати на різноманітних спортивних змаганнях" - повідомила Шванова В.

Головою культурно-масового сектору була Пестерева Анна (АНФ-18) та заступником з питань культурно-масової, спортивної та соціальної роботи була Геккієва Фаріда (АНФ-17). Упродовж навчального року культурно-масовий сектор працював дуже плідно. Було проведено безліч заходів, таких як: День працівника освіти, Гелоуін, День факультету іноземних мов, новорічна казка для дітей з інтернату та ще багато різних заходів. Також культурно-масовий сектор почав підготовку до студентської весни 2020, але, нажаль, через карантин, цього заходу не було. "Я вважаю, що роботу культурно-масового сектору можна вважати задовільною" - запропонувала Шванова В.

Головою інформаційного сектору була Тельнова Аліна (АНФм-16). "Робота цього сектору була досить неоднозначною. Іноді сектор працював на відмінно, в різноманітних соціальних мережах були фото, відео, інформація про спортивні та культурно-масові заходи як факультету, так і університету. Іноді пости не були в наявності і студенти не знали про заходи нашого факультету та університету. Таких днів, коли сектор працював погано було мало, але вони були. Незважаючи на це, інформаційний сектор майже завжди інформував студентів, тому роботу цього сектору вважаю також задовільною" - зауважила Шванова В.

Головою соціального сектору був Безверхий Вадим (АНФм -16). "Робота цього сектору була досить плідна. Ми збирали кошти на допомогу різним сім'ям, дітям з різними хворобами. За допомогою цього сектора ми зібрали кошти та речі, які на Новий Рік віднесли до дитячого Інтернату № 1. Роботу цього сектора вважаю задовільною" - підкреслила Шванова В.

Такі сектори як, сектор захисту прав студентів та сектор зовнішніх зв’язків були найменш активними цього року. Голову сектору захисту прав студентів був Бєлов Кирило АНФм-16 та головою сектору зовнішніх зв’язків був Яницький Єгор. "Незважаючи на те, що саме ці два сектори були найменш активними в своїй сфері, вони допомагали іншим секторам, наприклад культурно масовому сектору. Я також вважаю що роботу цих секторів можна вважати задовільною" - говорить Шванова В.

Завершуючи звіт, Вікторія сподівається на кропітку та плідну працю у наступному навчальному році: "Можу лише додати, що хотілося б, щоб люди у студентській раді не просто були присутніми, а щось робили заради нових досягнень нашого факультету. Сподіваюсь, що цьогорічна студентська рада буде працювати ще більш ретельно, і, що цього року на наш факультет чекають лише перемоги та нові високі досягнення. Також від імені студентської ради хочу подякувати  нашому декану, Варданян Марині Володимирівні, за те, що тепер у нашій студентській раді є свій особистий кабінет". 

Декан факультету іноземних мов, д.філол.н., доцент Варданян Марина Володимирівна оцінює роботу студентської ради нашого факультету як задовільну.

12753
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31