Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

неформ.осв.січень2021ФІМ

У січні розпочався олайн-курс "Міжсеміотичний переклад світової класики: Шекспір у фокусі інтермедіальних студій" під керівництвом директора Всеукраїнського шекспірівського навчально-наукового центру, д. філол. н., професора Торкут Н.М. (м. Запоріжжя).

До участі у роботі цього курсу запрошено бакалаврів та магістрів різних спеціальностей нашого факультету. Запропонований курс складається із лекційних та практичних занять. Наприкінці вивчення курсу судентам потрібно скласти залік та представити випускову роботу за темою курсу.

Проходження цього онлайн-курсу є досить цікавим для слухачів, адже лекторка добирає навчальний та літературний матеріал, який не включено до вивчення таких дисциплін як "Історія зарубіжної літератури" та "Порівняльне літературознавство", адже саме це стимулює студентів до пізнання нового та розширює їх філологічний світогляд. 

"Зараз у сучасній освіті в Україні відбуваються значні зміни, серед яких і надання студентам можливості здобувати неформальну освіту. Суть такої освіти у тому, що студенти мають будувати індивідуальну освітню траєкторію, що спрямована на подальший розвиток професійних компетентностей. Наразі студенти факультету іноземних мов виявили своє бажання пройти навчальний курс неформальної освіти, пов'язаний з інтермедіальними перекладами творів Шекспіра. Тема актуальна, змістовна та цікава. Цей курс реалізується у рамках проєкту Еразмус+, у якому бере участь викладач курсів для наших студентів, д.філол.н., проф. Торкут Н.М., за що ми їй усі вдячні" - підкреслила декан факультету іноземних мов Варданян Марина Володимирівна.

13842
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша