Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

шекспир коцюба

Упродовж листопада-грудня було проведено Всеукраїнськиий шекспірівський конкурс студентських дослідницьких і креативних проєктів імені Віталія Кейса за підтримки Міністерства освіти і науки України. До участі в конкурсі долучилася і студентка нашого факультету Олена Коцюба (магістрантка групи АНФм-16). Наша студентка стала однією з переможниць конкурсу і посіла ІІ місце.

 

Інформація про умови та перебіг конкурсу було розміщено на сторінці Українського Шекспірівського Порталу

Призерка конкурсу проводила дослідження під керівницвом к.філол.н., доцента Федоряки Людмили Діамарівни. Ми поспілкувалися з переможницею Оленою Коцюбою: "Як студентка, яка захоплюється літературою та всім, що її стосується, я була у справжньому захваті від участі у Всеукраїнському шекспірівському конкурсі. Це стало чудовою можливістю для мене долучитись до спільноти молодих науковців, вдосконалити власні навички за рахунок конструктивної критики від високоповажних членів журі та отримати нові враження. Високий рівень організації заходу, креативні творчі та дослідницькі проекти інших учасників приємно мене здивували. Звісно, я хвилювалась на останньому етапі, захисті робіт, проте впевнено можу сказати, що отримані емоції та досвід сповна варті того".

Проведення конкурсу такого рівня покликано привернути увагу до вивчення зарубіжної літератури, плекати зацікавленість у дослідженнях літературних робіт, ознайомитися детальніше із життям та творчістю письменників, зокрема літературною спадщиною Вільяма Шекспіра.

Також інформація на сторінці прес-центру університету за посиланням.

14240
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31