Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

марафон

Музично-хореографічне відділення факультету мистецтв КДПУ запрошує музикантів-професіоналів, випускників, викладачів, студентів та випускників відділення приєднатися до участі у марафоні «ЗА МИР!», ініційований художньо-графічним відділенням.  Мета марафону – засобами мистецтва демонструвати своє прагнення до миру на рідній землі.
Приймаються відео-ролики, відео-добірки,  авторські відео на заявлену тематику для оприлюднення на сторінці музично-хореографічного відділення факультету мистецтв сайту КДПУ, поширення в Instagram та Facebook. Відео  направляти на електронну пошту [email protected]

Також музиканти і хореографи, студенти і викладачі можуть долучитися до марафону у художньо-графічному вигляді подій.

Приймаються якісні файли в форматі JPG авторських плакатів, начерків, замальовок на заявлену тематику для оприлюднення на сторінці художньо-графічного відділення факультету мистецтв КДПУ, поширення в Instagram та Facebook. Виконання – в графічних програмах, ручний авторський малюнок.
Файли в форматі JPG направляти на електронні пошти кафедри образотворчого мистецтва [email protected] та кафедри ДПМ та дизайну [email protected] .
2 рази на тиждень (понеділок та четвер) організаційний комітет розглядатиме надіслані графічні роботи та оприлюднюватиме їх.

Прохання надавати творчій роботі назву та вказувати прізвище, ім’я автора або керівника творчої студії (українською та англійською) задля уникнення порушення авторських прав.

Оприлюднення робіт передбачає згоду автора на те, що його авторські (персоналізовані) роботи можуть бути розповсюджені в соціальних мережах не в комерційних цілях.

Надані творчі роботи - за посиланням музично-хореографічне відділення  художньо-графічне відділення факультету мистецтв

18874
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30