Кафедра фізичної культури та методики її викладання
Природничий факультет

З 2 по 12 квітня проходили змагання універсіади КДПУ з баскетболу серед жіночих команд факультетів. Змагання проводилися за коловою системою, що дало змогу усім суперникам зустрітися між собою.

За результатами семи турів впевнену перемогу здобув минулорічний чемпіон – команда психолого-педагогічного факультету, яка набрала максимальну кількість очок -14.

Друге місце з результатом 13 очок посіла команда факультету іноземних мов. Третіми були студентки факультету географії, туризму та історії, які набрали 12 очок.

Наступне місце визначилося лише за додатковими показниками тому, що три команди набрали по 10 очок, це команди факультетів української філології, дошкільної та технологічної освіти та команда природничого.

Четверте місце визначилося за різницею забитих та пропущених очок і його посіла команда факультету дошкільної та технологічної освіти. П’яте місце за командою факультету української філології. Шосте місце – команда природничого факультету. Замикають таблицю команди фізико-математичного факультету, сьоме місце, факультет мистецтв – останнє восьме місце.

Змагання універсіади з баскетболу серед жіночих команд факультетів

Інформацію підготував старший викладач кафедри Василенко В.В.

4582
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша