Кафедра географії та методики її навчання
Факультет географії, туризму та історії

16 квітня 2021 року у Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка у форматі відеоконференції на платформі ZOOM відбувся другий етап II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з географії.

тр1

На підсумковій науково-практичній конференції були представлені 17 доповідей кращих наукових робіт студентів України в галузі географії. Кожна з робіт вирізнялась  своєю унікальністю та практичною спрямованістю охопивши різні галузі фізичної та соціально-економічної географії, екології, методики викладання географії в сучасній школі тощо. Високопрофесійні рецензенти та члени журі в галузі географії оцінювали роботи за багатьма критеріями.

тр2

Серед кращих наукових робіт України була представлена робота магістрантки факультету географії, туризму та історії спеціальності Середня освіта Географія групи ГОЕ-м-16 Криворізького державного педагогічного університету Тресцової Аліни Юріївни (керівник завідувач кафедри географії та методики її навчання, доцент Холошин. І.В.). Наукова робота на тему «Медико-географічне районування території України» була високо оцінена членами журі конкурсу і отримала диплом III ступеня.

тр3

Вітаємо Тресцову Аліну та її керівника, бажаємо подальших успіхів в наукових дослідженнях.

15247
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша