Кафедра географії та методики її навчання
Факультет географії, туризму та історії

 

27-29 вересня 2108 р. у м. Дніпро проходив Фінал ювілейного, XV Міжнародного конкурсу творчих робіт учнів, студентів, аспірантів та вчителів «Уроки війни та Голокосту - уроки толерантності», організований Міністерством освіти і науки України й Українським інститутом вивчення Голокосту «Ткума».

На конкурс було надіслано понад 250 творчих робіт не тільки з усієї України (у тому числі, з Луганської та Донецької областей), а й із Молдови. Відбір та оцінювання конкурсних робіт учасників здійснювало поважне журі у складі головного спеціаліста Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Раїси Євтушенко.

Представниця нашого факультету, магістрант Наталія Мошківська зайняла 2 місце з роботою "Єврейські землеробські колонії Херсоньскої губернії" у номінації "науково-дослідницька робота". Науковий керівник: Холошин Ігор Віталійович, кандидат геолого-мінералогічних наук, старший науковий співробітник, завідувач кафедри економічної і соціальної географії та методики викладання. 

12

5876
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша