Кафедра географії та методики її навчання
Факультет географії, туризму та історії

Вже другий рік поспіль в Україні проходить Міжнародна науково-практична конференція "Роль науки та освіти в забезпеченні сталого розвитку". Це співпраця Вищої технічної школи в Катовіце (Польща), Вищої школи економіки і державного управління в Братиславі (Словаччини) та українських ВУЗів. 

конф гео21

 

конф гео23

Зустріч відбулась на платформі Google Meet 5 квітня 2021 року. Участі в конференції брали науковці, викладачі, студенти, докторанти, фахівці з освітніх, економічних, поведінкових, гуманітарних технологій забезпечення сталого розвитку сучасного суспільства.

конф гео22

конф гео24

Результати своїх досліджень представили і викладачі Криворізького державного педагогічного університету. Доцент  кафедри географії та методики її навчання  Олена Лакомова та асистент кафедри Тетяна Карпенко, в співавторстві з колегою кафедри туризму та економіки Дарьєю Шиян (КДПУ) та викладачем Київського національного торгівельно-економічного університету Надією Олександрівною Кайдою. Вони оприлюднили матеріали своєї роботи «Тhe importance of interdisciplinary relations in the educational process of higher educational institutions in Ukraine». Досвід роботи був цікавим, плідним, доповідь на конференції дискусійною.

 конф гео25 

конф гео26

15024
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша