Кафедра географії та методики її навчання
Факультет географії, туризму та історії

 Криворізький державний педагогічний університет проводить підготовчі курси з різних шкільних дисциплін для ґрунтовної підготовки до складання зовнішнього незалежного оцінювання – ЗНО-2021. Для школярів це чудова можливість отримати глибокі знання для здачі ЗНО і подальшого навчання в університеті, також отримати додаткові бали при вступі до КДПУ, а також знайомство з історією, звичаями та традиціями університету, адаптація абітурієнтів до студентського життя.

До Вашої уваги підготовчи курси з географії!
ЗНО з географії може стати перепусткою в усі Виші, адже воно може буди третім ЗНО на будь яку спеціальність.

Насамперед на спеціальності факультету географії. туризму та історії.

курсы1

Зовнішнє незалежне оцінювання – це важливе і досить складне випробування для майбутнього студента, зріз знань, підсумки якого є вирішальним чинником для кампанії вступу до закладу вищої освіти. Це початок нового етапу в житті молодого покоління, і дуже важливо, щоб він був успішним!

Підготовчі курси – це не лише додаткова можливість здобути знання та систематизувати їх за для впевненості у своїх можливостях, а й психологічна адаптація до закладу вищої освіти. Крім того, це допомагає зробити вірний вибір професійного спрямування.

курсы2

Підготовчі курси з географії проводить викладач кафедри географії та методики її навчання Лакомова Олена Йосипівна, згідно з програмою підготовки до ЗНО.

Тестування з географії для слухачів вже не здається складним і страшним, адже підготовка проходить ефективно і цікаво. Абітурієнти виконують цікаві завдання, дискутують та обмінюються запитаннями, вивчають географічну номенклатуру.

курсы3 курсы5

Абітурієнти проходять періодичні тестування, які допоможуть краще побачити рівень знань і засвоєння матеріалу. 

А для викладача важливо, щоб учні гарно склали ЗНО, бо підготовчі курси – це робота на результат. 

курсы4

14931
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30