Кафедра музикознавства, інструментальної
та хореографічної підготовки
Факультет мистецтв

                                                                                  КРИЛОВА ОЛЕКСАНДРА МИХАЙЛІВНА

                                                                                                     Концертмейстер                                   

  

крылова

 У 1980 р. закінчила Донецьку консерваторію за спеціальністю «Фортепіано». Стаж роботи у ВНЗ – 25 років.
 Працює на кафедрі музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки з 2009 р. за спеціальністю «Хореографія» і «Музичне мистецтво». 

  Крилова О. М. є призером Міжнародного конкурсу  «Фортіссімо» (м. Харків, 2006 р.),      веде активну виконавську діяльність, приймає участь у науково-практичних конференціях. Олександра Михайлівна є керівником секції концертмейстерів кафедри, де активно   виступає з доповідями, має науково-методичну публікацію. Проводить активну виховну   роботу зі студентами. Приймає активну участь у культурно-освітній діяльності міста.

   Крилова О. М., виступаючи у якості концертмейстера нагороджена: Дипломом ІІ ступеню   на ХІІІ міському фестивалі вокального мистецтва «У Новий рік з улюбленими піснями» (м.   Кривий Ріг, 2016 р.); Дипломом ІІ ступеню на ХІІІ міському фестивалі вокального   мистецтва «У Новий рік з улюбленими піснями» (м. Кривий Ріг, 2016 р.); Дипломом ІІІ   ступеню на VІ Всеукраїнському фестивалі народної творчості «Червона калина» (м.   Кривий  Ріг, 2016 р.); Дипломом за зайняте ІІІ місце на VІІ Всеукраїнському фестивалі   народної творчості «Червона калина» (м. Кривий Ріг, 2017 р.).
 
  Крилова О. М. допомагає у формуванні фондової колекції Музею П. І. Чайковського і Н. Ф. фон Мекк у м. Бройслів Вінницької обл., за що була   одержана «Подяка» від начальника відділу культури і туризму Жмеринської райдержадміністрації.

 

 

3655
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша