Кафедра музикознавства, інструментальної
та хореографічної підготовки
Факультет мистецтв

                                                                           ЯРОШЕНКО ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА

                                                                           Старший викладач,
ярошенко     заступник декана факультету мистецтв з виховної роботи       

  У 1980 році з відзнакою закінчила навчання у Криворізькому державному музичному училищі. У 1988 році з відзнакою закінчила навчання у Криворізькому державному педагогічному університеті. На музично-хореографічному відділенні  факультету мистецтв працює з 1988 року. З 2001 року викладає навчальні курси «Сольфеджіо», «Гармонія», «Основи теорії музики», «Музичний інструмент», «Гра на музичному інструменті». Є лауреатом обласного огляду-конкурсу викладачів музичних шкіл (м. Дніпропетровськ, 1982 р.) та I Всеукраїнського конкурсу (м. Кіровоград, 1995 р., диплом найкращого концертмейстера). 15 років працювала з Народною хоровою капелою факультету у якості концертмейстера, приймала активну участь у концертах, конкурсах, фестивалях різного рівня, співпрацювала з симфонічними оркестрами. Має 70 наукових публікацій і навчально-методичних матеріалів, серед яких значне місце посідають два навчальних посібника з грифом МОН для студентів музичних відділень педагогічних навчальних закладів, видані у 1997 році та у 2000 році. Неодноразово брала участь у міжнародних, всеукраїнських, міжвузівських, загальноуніверситетських науково-теоретичних і науково-практичних конференціях, також активно залучає студентів до науково-дослідницької роботи.

  Студенти класу Ярошенко О. М. приймають активну участь у Міжнародних конкурсах (володар Гран-прі, Лауреати I-II премій). Приймає активну участь у концертних заходах музично-хореографічного відділення факультету мистецтв, університету, міста, обласного педагогічного ліцею-інтернату.  Проводила активну сольну концертну діяльність. З 1996 року працювала за сумісництвом в КОЛІ. Працювала у складі журі університетського фестивалю «Студентська весна». Нагороджена Грамотою Криворізької міської ради (2017), Подякою виконкому Дзержинської районної ради (2002), Грамотами Криворізького державного педагогічного університету та Криворізького обласного ліцею-інтернату.

  Ярошенко О.М. була куратором академічних груп, зараз є заступником декана з виховної роботи на громадських засадах на музично-хореографічному відділенні.

3683
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша