Анонси і оголошення
У червні та в липні компанія Clarivate пропонує нові безоплатні україномовні вебінари з
ШАНОВНІ КОРИСТУВАЧІ! Бібліотека КДПУ працює в обмеженому режимі з 09.00 до 16.00, субота
Elsevier продовжує активно підтримувати українських учених у складних умовах
У межах проєкту Research4Life регулярно організовують вебінари за посиланням
Міністерство освіти і науки України повідомляє про можливість безкоштовного
Шановні науковці! Компанія Elsevier та ДНТБ України надають можливість працювати
В умовах посилення карантинних обмежень пропонуємо науково-педагогічним
Шановні користувачі! ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського пропонує вам скористатися
Шановні користувачі! Під час карантину бібліотека надає такі дистанційні
Шановні викладачі, аспіранти, співробітники, студенти! Безкоштовний доступ до

1

16 травня 2024 року в межах міського заходу «Наука об’єднує» бібліотека організувала локацію «Використання ресурсів бібліотеки Криворізького державного педагогічного університету». До заходу долучилося близько 60 освітян міста.

2

В. о. директора бібліотеки Олена Кравченко привітала присутніх та ознайомила їх з програмою зустрічі. Провідний бібліограф відділу комплектування та науково-бібліографічної інформації Олена Поліщук розповіла про ресурси і послуги книгозбірні; зав. відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення бібліотеки Олена Лебедюк поінформувала про використання наукометричних баз даних у науково-дослідницькій діяльності.

3

Зав. відділу комплектування та науково-бібліографічної інформації Олена Дікунова та провідний бібліограф Олена Поліщук здійснювали інформаційний супровід роботи локації бібліотеки.

4

Для учасників заходу було організовано тематичний перегляд «Наукові праці професорів Криворізького педагогічного». Представлено індивідуальні й колективні монографії докторів наук, професорів університету, а також збірники наукових праць КДПУ (всього 44 джерела).

5

Освітянам представили тематичний перегляд «Бібліографічні видання та наукові публікації фахівців бібліотеки КДПУ»: експоновано покажчики праць викладачів КДПУ, біобібліографічні покажчики, присвячені діяльності відомих науковців – викладачів Криворізького державного педагогічного університету, а також тематичні науково-допоміжні й рекомендаційні покажчики. Представлено публікації фахівців бібліотеки в збірниках наукових праць і фахових журналах (всього 53 джерела).

6

Технічну підтримку заходу здійснювала провідний бібліотекар відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення бібліотеки Ольга Авраменко.

На закінчення зустрічі в.о. директора Кравченко О. М. ознайомила освітян з унікальною колекцією рідкісних і цінних видань, які зберігаються у бібліотеці Криворізького педагогічного.

Дякуємо всім за активну участь у роботі локації! 

Читаймо! Бібліотека – джерело знань та натхнення!

26509