Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

marathon fim 0

30 травня відбувся День відкритих дверей нашого університету у трохи незвичному форматі - онлайн-марафон на YouTube-каналі університету.

Наш факультет першим відкрив онлайн-зустріч із абітурієнтами. 

 Майбутні абітурієнти мали можливість більше дізнатися про історію факультету, можливості навчання. Декан факультету д.філол.н., доцент Варданян Марина Володимирівна надала відповіді на багато запитань, які прозвучали в прямому ефірі.

marathon fim 1

Ми поспілкувалися також з безпосердніми учасниками онлайн-марафону: деканом факультету іноземних мов д.філол.н., доцентом Варданян Мариною Володимирівною, к.пед.н., ст. викладачем кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання Чорною Ольгою Володимирівною, к.філос.н., старшим викладачем кафедри англійської мови з методикою викладання Панасюк Юлією Вікторівною.

Марина Володимирівна підкреслила: "Онлайн-марафон це гарна можливість продемонструвати спеціальності факультету іноземних мов. Сподіваюся, що абітурієнти змогли відчути дух ФІМ і вже з вересня приєднаються до нашої факультетської команди".

Юлія Вікторівна поділилася з нами своїми враженнями: "Новий формат "Дня відкритих дверей" відкрив безмежні можливості для майбутніх студентів КДПУ. Онлайн-марафон охопив понад 2,5 тисячі глядачів і у абітурієнтів з'явилася можливість одразу "відвідати" декілька факультетів. На мою думку, такий формат срияє отриманню нового досвіду, який беззаперечно сприяє збільшенню і покращенню універсальної освіти. Тим не менше, процес підготовки був тривалии і вимагав значних зусиль, які залишилися за кадром. Сподіваюся, що глядачі, як і ми, отримали задоволення від нашого майстер-класу".  

marathon fim 2

До інтерв'ю приєдналася Ольга Володимирівна: "Чим складнішим є виклик, тим ціннішим стає здобутий досвід. Цей досвід був не лише корисним, а й цікавим, хоча без перебільшення, коштував чималих переживань. Маємо надію на те, що наша аудиторія також отримала позитивне враження від заходу, а зацікавлені абітурієти згодом приєднаються до нашої творчої студентсько-викладацької громади".

marathon fim 4

Помічниками та учасниками проведення онлайн-марафону стали і наші креативні, розумні студенти. Вони підготували переклад "Заповіту" видатного українського письменника - Тараса Григоровича Шевченка. Студенти озвучили його декількома мовами, зокрема рідною й іноземними: англійською, німецькою, французькою та польською. Ці мови вичають студенти не лише у процесі навчання, а й відвідуючи заняття у Мовному Центрі, який функціонує на нашому факультеті. Студентка групи АНП-17 Карина Гура наголосила: "З приводу вражень - було приємно працювати в колективі, який розділяє твої думки з приводу того чи іншого аспекту в роботі, та й це було весело моментами. Завжди приємно усвідомлювати, що ти є частиною чогось великого і важливого".

marathon fim 5

Інтерв'ю з деканом нашого факультету, майстер-клас іноземними мовами "Мовна мозаїка", переклад віршу "Заповіт" Ви маєте змогу переглянути за .be" target="_blank" rel="noopener">посиланням та надихнутися новими враженнями.

.be">.be" target="_blank" rel="noopener">.be

12101
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31