Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

зустріч ФІМ 04.11.21

04 листопада відбулася інформаційна зустріч із міжнародним відділом університету-партнера Вищою школою лінгвістичною та факультетом іноземних мов. У зустрічі взяли участь декан факультету іноземних мов, д.філол.н., доц. Варданян М.В., начальник міжнародного відділу КДПУ Ніконенко С.С. та студенти спеціальностей факультету (Середня освіта. Англійська мова і літератури, Філологія. Переклад).

Керівниця міжнародного відділу Вищої школи лінгвістичної Василина Сепик розповіла про переваги навчання за програмою подвійних дипломів на сертифікованих програмах "Англійська мова в бізнесі", "Німецька мова в бізнесі" для студентів нашого факультету, які навчаються за другим магістерським рівнем. Серед них - це переваги під час працевлаштування, статус європейського студента, навчання з носіями мови (англійська чи німецька). Носії мови читатимуть предмети, що пов'язані з бізнесом, маркетингом та рекламою.

Для студентів факультету іноземних мов, які зацікавлені в навчанні за програмою подвійних дипломів, навесні пройде низка мовних тренінгів, які проведуть носій англійської мови.

Для викладачів університету є можливість пройти міжнародне стажування в університеті Вищої школи лінгвістичної та підтвердити свій рівень володіння англійською від В2 до С1. Інформація у рубриці міжнародного відділу.

"Наш університет та безпосередньо факультет іноземних мов уже не перший рік співпрацює з Вищою школою лінгвістичною. Студенти факультету вже навчаються за цією програмою, і вже наступного літа у нас будуть перші випускники. Цього року ми узгодили навчальні плани для нашої нової програми Філологія. Переклад на прохання студентів. І вже наступного року, сподіваємося, магістри цієї спеціальності вже матимуть змогу здобувати освіту одночасно в двох університетах - Криворізькому педагогічному університеті та Вищій школі лінгвістичній. Для цього - їм треба вступити до магістратури нашого університету, на спеціальності факультету та підготувати пакет документів. Запрошуємо студентів до мобільності" - розповідає про перспективи Марина Володимирівна.

17323
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31