Факультет мистецтв (Художньо-графічне відділення)
Образотворче мистецтво. Дизайн.

МОЛОДЦІ ОМ 14 3

МОЛОДЦІ ОМ 14 8

Ось і залишилась позаду виробнича педагогічна практика у школі (02.02.18-15.03.18 р.), підведення підсумків якої відбулося 22 березня 2018  року під час звітної конференції, яка відбувалася у стінах художньо-графічного відділення факультету мистецтв.

Студенти 4 курсу, групи ОМ-14 звітували керівникам практики (Брижатій І.Г., Зенькович Ю.О., Балюк Л.В., Рудому А.А), та методистам з кафедр педагогіки й психології, використовуючи інноваційні технології навчання та мультимедійну презентацію. Впродовж виробничої педагогічної практики студенти спеціальності Образотворче мистецтво випробували себе як майбутніх    вчителів, так і керівників-вихователів: проводили уроки, виховні заходи, допомагали класним керівникам у проведенні додаткових занять з мистецтва, трудового навчання,  та фізкультхвилинок. Також практиканти організовували різноманітні виховні години з використанням інтерактивних технологій навчання. Методика проведення виховних заходів відповідала завданням навчально-виховного процесу, інтересу учнів, рівню їх розвитку.

В школах завжди чекають на наших студентів – хто краще, аніж вони допоможе у оформленні класів, актової зали, рекреацій? Тому практиканти групи ОМ-14 активно виконували суспільно-корисні доручення. У Криворізькому науково-технічному ліцеї № 16 студенти Борілко Ю., Сулягін Р., Касьяненко Г., Александрова А., Ігнатенко А., Тесленко В. створили проект-макет  навчального закладу в техніці паперопластики, оновили інформаційні  стенди.

В Криворізькій загальноосвітній школі № 103 практиканти ОМ-14 виконали розпис стін за допомогою рослинного принту, неодноразово випускали стінгазети.

В свою чергу, в КЗШ № 23  студенти Цапирь К., Водяна В., Митрофанов І., Митрофанова А. виконали значний за обсягом роботи, декор актової зали, прикрасивши її об'ємними декоративними квітами,  зробили до дня Святого Валентина оригінальні валентинки в техніці квілінг, випускали соціальні плакати.

Творчо підійшли до виконання громадської роботи в школі Желіба О., Стронцицька Г., Колотошвілі Є., які допомогали адміністрації організовувати свята,  та самі приймали в них участь (музичні номери, виготовлення декорацій ).

У Криворізькій гімназії №1 Литвин А. та Мюллєр Г. створили арт-майданчик в українській тематиці: виготовили тиночок та багато етнічних  декоративних елементів.

Студенти  проводили профорієнтаційну роботу серед школярів, завдяки чому у учнів відбувалося формування ціннісного ставлення до мистецтва, розуміння його ролі в житті людини й суспільства; розвивався інтерес до навчальної й творчої   діяльності.   Також студенти запросили школярів завітати в педагогічний університет на щорічний виступ ХГВ у конкурсі талантів «Студентська весна-2018», у нашу виставкову залу, а також відвідати День майбутнього студента КДПУ.

Гарну роботу протягом виробничої педагогічної практики за майбутнім фахом показали наші студенти групи ОМ-14, плідно навчаючи школярів, мотивуючи їх до  творчої позакласної активності, проводячи профорієнтаційну роботу за фахом. Вони тісно співпрацювали з класними керівниками й адміністрацією учбових закладів, за що отримали чимало подяк та гарних слів на свою адресу.

МОЛОДЦІ ОМ 14 1МОЛОДЦІ ОМ 14 2МОЛОДЦІ ОМ 14 4МОЛОДЦІ ОМ 14 5МОЛОДЦІ ОМ 14 6МОЛОДЦІ ОМ 14 7МОЛОДЦІ ОМ 14 9МОЛОДЦІ ОМ 14 10МОЛОДЦІ ОМ 14 11МОЛОДЦІ ОМ 14 12МОЛОДЦІ ОМ 14 13

4453
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31