Факультет мистецтв (Художньо-графічне відділення)
Образотворче мистецтво. Дизайн.

дні європи 2

Викладачі художньо-графічного відділення факультету мистецтв ­ – 19 травня  гідно представили Криворізький державний педагогічний університет у міському святкуванні Дня Європи в Україні.

Святкове дійство відбувалося в парку імені 50-річчя Радянської України (Тернівський район). Особливими гостями на заході були міський голова Юрій Григорович Вілкул, голова Жовтневої у місті ради Коритнік Володимир Васильович, голова Благодійного Фонду Сергій Смєлий.

У районній локації «Італія», яку представляв Металургійний район міста викладачі  ХГВ факультету мистецтв О.Ю. Щербаков, С.П. Пономар та студенти Семко Г., Григоришин А., Горбатенко М. розгорнули чудову виставку живописних та графічних робіт студентів й викладачів та наочно-ілюстративні стенди, присвячені мистецтву Італії.

Студенти-магістри групи ОМм-13 Брижань Ілона, Селіщева Карина, Василенко Юлія, Сапата Марія дивували відвідувачів парку вправністю й майстерністю у виконанні замальовок та міні-листівок на італійську тематику, які згодом подарували усім охочим. А від бажаючих отримати зображення італійського прапора на руці (боді-арт) не було відбою.

дні європи 3дні європи 4дні європи 11дні європи 5дні європи 6дні європи 8дні європи 9дні європи 10

5022
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша