Кафедра образотворчого мистецтва
Факультет мистецтв

Мета освітньої діяльності студентів спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво): підготовка вчителя образотворчого мистецтва до формування у школярів художньої культури, базових мистецьких компетентностей, виховання в учнів ціннісного ставлення до дійсності та мистецтва, розвиток їх художньої свідомості, здатності до самореалізації, самовдосконалення та практичної образотворчої діяльності.
Академічні права випускників: продовження навчання на другому рівневі вищої освіти - магістр. Набуття кваліфікації за іншими предметними спеціалізаціями в системі післядипломної освіти.
Працевлаштування випускників: загальноосвітні середні, вищі навчальні заклади; позакласні та позашкільні заклади; заклади культури; громадські організації.
Професійні назви робіт: вчитель образотворчого мистецтва та художньої культури та художньої праці; керівник гуртка (студії) за видами мистецтва та дизайну; керівник самодіяльного об’єднання прикладного та декоративного мистецтва та дизайну; вчитель училищ, ліцеїв, коледжів; викладач дисциплін художньо-естетичного циклу; мистецтвознавець; професіонали в галузі мистецьких дисциплін, декоративно-прикладного мистецтва та дизайну.
Порядок допуску до професії : наявність академічної і професійної кваліфікації, підтверджена документом про вищу освіту.

8682
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша