Кафедра хімії та методики її навчання
Природничий факультет
На кафедрі хімії та методики її навчання КДПУ 20 січня 2023 року, напередодні 104-ї річниці підписання Акту Злуки УНР та ЗУНР в єдину державу, було проведено святкову онлайн-зустріч. На захід запрошено студентів 1-5 курсів предметної спеціальності Середня освіта (Хімія) та Середня освіта (Біологія та здоров'я людини).
   
   
Головним спікером святкового зібрання виступила доцент, кандидат хімічних наук Столяренко Вікторія Григорівна, яка за допомогою мультимедійної презентації занурила слухачів у історичну атмосферу, з висвітленням дуже віддалених у часовому вимірі передумов виникнення єдиної Української держави. Такі факти неминуче підривають сутність пропаганди ворожої держави: Україна була, є і буде!
   
   
В підсумковій частині доцент, кандидат хімічних наук Старова Тетяна Валеріївна підкреслила цінність національної пам’яті навіть про найменші спроби вибороти незалежність Українській держави.
Сучасне покоління українців знову опинилося на межі виборювання свого права на життя, розвиток, визнаання у цивілізованому світі, тому ця річниця як ніколи актуальна для здобуття віри, оптимізму та прояву нашої національної гідності.
   
   
21196
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша