Кафедра хімії та методики її навчання
Природничий факультет
25 жовтня до Криворізького педагогічного університету завітали учні 10-Б класу Криворізької школи № 35 (класний керівник – Шушаріна Світлана Володимирівна). Для них була підготовлена широка програма з п'яти тематичних екскурсій предметно-професійного спрямування (організатор – Старова Т.В., відповідальні особи за проведення екскурсій – Мальченко С. Л. з астрономії, Задорожня А. М. з географії, Коцюруба В. В. з біології, Старова Т. В. з хімії, Марчик В. І. з фізичної культури).
Викладачі, відповідальні за проведення екскурсій, підготували цікаві заходи з метою здійснення профорієнтаційної роботи, розвитку зацікавленості шкільними навчальними предметами, розширення кругозору учнів.
На кафедрі хімії та методики її навчання екскурсія з хімії проходила у 110 аудиторії. Старовою Т. В. задіяно різні форми роботи: бесіда щодо актуальності хімічної освіти для фахівців широкого спектру людської діяльності, доцільності вибору спеціальності "Середня освіта (Хімія)", престижності професії вчителя хімії та актуальності набуття фаху у галузі хімії, демонстрація хімічних дослідів: "Золотий дощ", мікрокристалоскопічні реакції на виявлення катіонів калію, кальцію, плюмбуму(2+), мангану(2+), ніколу(2+), якісні реакції на аніони (хлорид, бромід, йодид), реакції з амфотерними речовинами та інші.
Задоволення отримали всі - відвідувачі і керівник екскурсії.


 

Здійснюємо реакцію Милуємось результатами реакції Пояснюємо сутність якісних реакцій
Здійснюємо реакцію «золотий дощ» Милуємось результатами реакції «золотий дощ» Пояснюємо сутність якісних реакцій
Одержання нікол(ІІ) гідроксиду Досліди з алюміній гідроксидом Результати мікрокристалоскопічних реакцій можна оцінити тільки так...
Одержання нікол(ІІ) гідроксиду Досліди з алюміній гідроксидом Результати мікрокристалоскопічних реакцій можна оцінити тільки так...
2828
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30