2 березня відбулось чергове заняття "Школи юного хіміка". Воно було присвячене дослідженню складної, але водночас дуже важливої теми – властивостям білків та амінокислот.
Школярі мали нагоду взяти участь у низці хімічних експериментів, що ілюстрували найбільш важливі властивості білків та амінокислот і методи їх виявлення, зокрема у продуктах харчування. Ведуча заняття доцент кафедри хімії та методики її навчання Селіванова Т. В. видала величезний обсяг інформації пов'язаний як з теоретичними основами теми, так і з її суто прикладними аспектами. Подекуди заняття більше нагадувало майстер-клас та обмін досвідом і "лайфхаками".
Відвідувачі отримали величезну порцію позитивних емоцій, теоретичних знань та практичних навичок, а також розуміння того, що хімія – не стільки складна, скільки важлива і корисна наука!
Буквально через два тижні нас чекає нове заняття і нова тема. Слідкуйте за анонсами і до наступних зустрічей!
![білки1](/images/kaf_chem_photo/Young_Chemister_Scool/YCS_Protein02.jpg)
![білки2](/images/kaf_chem_photo/Young_Chemister_Scool/YCS_Protein01.jpg)
![білки](/images/kaf_chem_photo/Young_Chemister_Scool/YCS_Protein03.jpg)
![білки4](/images/kaf_chem_photo/Young_Chemister_Scool/YCS_Protein04.jpg)