Кафедра хімії та методики її навчання
Природничий факультет
Кафедра хімії та методики її навчання КДПУ з величезною гордістю рада повідомити, що її вихованець, студент магістратури спеціальності 014.06 Середня освіта(Хімія),групи ХІ-14-м Ростислав Долгіх третій рік поспіль став призером ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Хімія"!
Цього року у Львівському національному університеті імені Івана Франка зібралось 52 студенти з 23 вишів України аби протягом 10-12 квітня визначити кращих знавців хімії серед класичних та педагогічних університетів. У змаганнях серед педагогічних університетів брало участь 20 студентів із 11 вищих навчальних закладів України.  Цього разу Ростиславу вдалося зробити іще один крок угору, щоправда рівно одного кроку і не вистачило до того, аби отримати звання кращого знавця хімії в Україні серед студентів педагогічних вишів. Ростислав Долгіх виборов призове ІІ місце!!!
   
Всеукраїнська Хімічна Олімпіада-2019_1
   
На жаль, Юлія Колісниченко дещо погіршила свій власний результат у порівнянні з минулорічним – цього року лише 16-та. Проте ми все одно вдячні обом нашим представникам на Всеукраїнській Хімічній Олімпіаді-2019!
Всеукраїнська Хімічна Олімпіада-2019_2Всеукраїнська Хімічна Олімпіада-2019_3Всеукраїнська Хімічна Олімпіада-2019_4
   
Всеукраїнська Хімічна Олімпіада-2019_5Всеукраїнська Хімічна Олімпіада-2019_6Всеукраїнська Хімічна Олімпіада-2019_7
   
Ще раз вітаємо Ростислава із черговим успіхом і дякуємо йому за ці фантастичні три роки, три призові місця, три докази того, що коли талановита людина хоче досягти визнання у своїй царині, вона обов'язково зробить це!
Ми пишаємося нашими студентами і хочемо побажати їм усім завжди прагнути більшого, користуватись будь-якою можливістю підвищити свій професійний рівень, поглибити свої знання – тобто брати приклад з Ростислава! Успіхів вам!
   
Всеукраїнська Хімічна Олімпіада-2019_8
   
7528
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша