Природничий факультет
Біологія. Хімія. Екологія. Фізична культура.

На перших курсах навчання студенти спеціальності 014.06 Середня освіта (Хімія) проходять спеціальні навчальні практики, під час яких здобувають та удосконалюють необхідні для хіміка навички.

Студенти першого курсу після літньої сесії працюють на загальнохімічній практиці над уміннями працювати у хімічній лабораторії: застосовувати різні види хімічного посуду, мити та висушувати його, працювати із різними видами лабораторного обладнання. Така практика надає можливість закріпити набуті під час навчання на першому курсі навички роботи у хімічній лабораторії, ознайомитись із новими видами хімічного посуду та лабораторного обладнання, правилами роботи із ними. Місцем роботи зазвичай є сховище посуду та реактивів та хімічні лабораторії Криворізького державного педагогічного університету.

На другому курсі студенти-хіміки проходять лабораторно-хімічну практику, під час якої застосовують і удосконалюють свої уміння з якісного та кількісного хімічного аналізу, набуті ними під час вивчення аналітичної хімії на другому курсі навчання. Основними завданнями цієї практики є аналіз реальних природних обєктів: води, ґрунту на вміст різноманітних компонентів. Відбір проб здійснюється під час виїздів на об'єкти: кар'єри у м. Кривий Ріг, Карачунівське водосховище, о. Золоте (Гурівське лісництво, Кіровоградська область). Аналіз проб здійснюється або на місці, або у хімічних лабораторіях Криворізького державного педагогічного університету.

Ці практики надають можливість поєднати студентам приємне з корисним: побачити нові місця, попрацювати та відпочити на природі, дізнатись багато нового, відпрацювати професійно значущі навички роботи у хімічній лабораторії.

Praktika lab chem 1
Praktika lab chem 2
Praktika lab chem 3

Нечипуренко Павло Павлович, Коцюруба Валерій Віталійович

2575
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31