Природничий факультет
Біологія. Хімія. Екологія. Фізична культура.

круглий стіл президія25.02.2020 р. в науково-дослідному гірничо-рудному інституті (НДГРІ) відбулось засідання науково-практичного круглого столу "Формування громадянської відповідальності за стан справ навколишнього середовища як основи існування держави – головне завдання молодого покоління" (організатор - ҐС "Координаційна рада" Кривий Ріг - рідне місто").
Мета круглого столу: розгляд сучасних аспектів реформування освітянської галузі, викладання біології та екології, спеціальних дисциплін в навчальних закладах, методів екологічних досліджень, проблемних екологічних питань; спільних дій громадськості та професійно-технічних та закладів вищої освіти у питаннях формування екологічної культури молоді.
До роботи круглого столу долучилися й викладачі та студенти природничого факультету КДПУ.

круглий стіл1Євтушенко Е ОКруглий стіл Старова доповідь

Старова Т В

 

 

 

 

 

Декан природничого, к.б.н., доц. Євтушенко Едуард Олексійович презентував доповідь на тему «До екологічної свідомості – через збереження біорізноманіття та виховання молоді. Підготовка вчителів біологів, екологів».

Зав. кафедри хімії та методики її навчання, к.х.н., доц. Старова Тетяна Валеріївна презентувала доповідь на тему «Якість питної води як необхідна умова збереження здоров'я людини та формування професійної компетентності».

круглий стіл2круглий стіл Євтушенко доповідькруглий стіл Євтушенко доповідь2круглий стіл студентикруглий стіл студенти1

 

 

 

 

 

Основна увага в роботі круглого столу приділена розробці та впровадженню в практику роботи викладачів природничих дисциплін молоді, громадськості, науковців, викладачів положень екоцентричного й збалансованого природокористування на засадах. 

10315
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31