Природничий факультет
Біологія. Хімія. Екологія. Фізична культура.

6 листопада студенти 1-3 курсів, магістри другого року навчання природничого факультету, викладачі кафедри ботаніки та екології, української літератури і працівники бібліотеки долучилися до заходу, присвяченому святкуванню 100-річчя від дня народження Олеся Терентійовича Гончара – українського письменника, громадського діяча, академіка НАН України.
14Особливістю цього заходу було залучення команд студентів першого та другого курсів до інтерактивних конкурсів, розроблених студентами третього курсу: "Обери фото", "Продовж рядок", "Вгадай назву твору", "Творчий конкурс", конкурс "Хвилинка" та ін.
Дякуємо доценту кафедри української та світової літератур Онікієнко Інні Миколаївні за цікаву та змістовну розповідь про життя і творчість О. Гончара.
Враженнями від творчості письменника поділилася і директор бібліотеки нашого університету Ганна Миколаївна Віняр. Співробітники бібліотеки також ознайомили з віртуальною виставкою щодо творчості Олеся Гончара.
Треба відзначити, що студенти природничого активно і творчо підійшли до підготовки заходу вшанування пам’яті видатного діяча України, а деякі з них виявили власні неабиякі артистичні, літературні здібності та таланти.
Джерело: сторінка природничого факультету в Facebook.

1 2 4
3 8 11
9 5

10

13

12

6
6149
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша