Природничий факультет
Біологія. Хімія. Екологія. Фізична культура.

aids 230 листопада 2018 року в головному корпусі КДПУ, аудиторії № 303, був проведений виховний захід, який присвячений ВСЕСВІТНЬОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ, зі студентами природничого факультету, а саме з групами спеціальності «Фізична культура» (ФК-1, 2). Організаторами виховного заходу є куратори даних груп: Кучерган Єлизавета Валеріївна, Переверзєва Світлана Василівна.
На виховному заході був представлений відеофільм, що висвітив питання про ВІЛ (вірус імунодефіциту людини) та його перехід у стадію СНІД (синдром набутого імунодефіциту), а також шляхи зараження та руйнування імунної системи людини. Для інформаційного розгляду були надані презентації з інформацією стосовно проблеми розповсюдження ВІЛ\СНІД у Кривому Розі та Україні взагалі, а також статистику поширення. Щоб досягти більшої деталізації використовувалися інтерв’ю директора благодійної організації «Наше майбутнє» Тюрькової Інни Яківни та лікаря міського шкірно-венерологічного диспансеру Кіріуцова Олександра Михайловича.
Протягом заходу кожен студент мав можливість висловити свою думку та поділитися переживаннями з даного питання. В кінці заходу кожен студент прикріпив червону стрічку ближче до свого серця, що символізує міжнародний символ боротьби зі СНІДом.

6411
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша