Кафедра української та зарубіжної літератур
Факультет Української філології

   09.06.2021 р. на кафедрі української та зарубіжної літератур відбулося обговорення проєкту освітньо-наукової програми «Українська мова та література» для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія. У обговоренні взяли участь всі члени кафедри. Завідувач кафедри, доцент, кандидат філологічних наук Мельник Н. Г. акцентувала на суголосності змісту програми Зальцбурзьким принципам організації докторських програм і сучасним рекомендаціям та визнаним ефективним практикам наукової освіти Європейського освітнього простору.

   Професор, доктор філологічних наук Ковпік С. І. відзначила спільність наукових підходів, наявних в обговорюваній програмі та програмі підготовки доктора філософії PhD «Programów kształcenia w Szkołach Doktorskich Uniwersytetu Warszawskiego. Szkoły Doktorskiej Nauk Humanistycznych, stanowiący załącznik nr 1 do uchwały» Варшавського університету.

   За результатами обговорення прийнято рішення схвалити та рекомендувати проєкт освітньо-наукової програми «Українська мова та література» для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія до впровадження.

 

IMG 90406b586ba37a01459723d7fb9856be V

16038
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша