Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

ФОТО1255 ФОТО1258

25 січня 2018 року на художньо-графічному відділенні факультету мистецтв відбувся захист магістерських робіт та кваліфікаційних робіт в матеріалі магістрів другого року навчання спеціальності «Образотворче мистецтво» (голова ЕК канд. пед. наук, доцент Томашевський В.В.).

По кафедрі ДПМ та дизайну захищалися: Новікова Марія - магістерська робота "Зображально-декоративні можливості батику як підвиду художнього текстилю ХХ ст." (кер.: канд. мистецтвознавства, доцент Удріс І.М.) та кваліфікаційна робота в матеріалі "Декоративна композиція в техніці холодного батику" (кер.: канд. пед. наук, ст. викладач Ейвас Л.Ф.); Рудь Анна - магістерська робота "Лінія і колір як виражальний засіб формування художнього образу в росписі по тканині" (кер.: канд. мистецтвознавства, доцент Удріс І.М.) та кваліфікаційна робота в матеріалі "Декоративна композиція в техніці батік" ((кер.: кнд. пед. наук, ст. викладач Ейвас Л.Ф.).

Обидві студентки показали високий рівень як теоретичних, так і практичних знань. Окремо слід відзначити виконання значного обсягу роботи на високому професійному рівні кваліфікаційних робіт в матеріалі.

Кафедра ДПМ та дизайну вітає їх з успішним завершенням навчання, а також всіх магістрантів, хто захищався того дня. Успіхів!

ФОТО1256 ФОТО1259

3842
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша