Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

Доброго дня, шановні учасники

ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції

 «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ЕСТЕТИЧНОЇ   КУЛЬТУРИ

МАЙБУТНІХ ДИЗАЙНЕРІВ»

Організатори конференції повідомляють Вам, що строки проведення конференції у зв'язку із подовженням карантину та невизначеністю подальшої ситуації, що із ним пов’язана, перенесено з 23-24 квітня 2020 року

на 26-27 листопада 2020 року.

Ми до останнього сподівалися, що карантин, оголошений в Україні, буде короткочасним і конференція відбудеться у зазначений раніше термін. Але з огляду на епідеміологічну ситуацію, що склалася, та продовження строку карантину (що унеможливлює вчасну підготовку), піклуючись про ваше здоров’я, ми приймаємо рішення про перенесення термінів конференції, що в свою чергу надасть можливість здійснити всі підготовчі дії організаційного характеру якісно та провести конференцію на високому рівні.

Змінився також і термін прийняття друкованих матеріалів, які тепер необхідно надати до 1 листопада  2020 року (див. інформаційний лист зі змінами). Просимо також звернути увагу на своєчасне подання друкованих матеріалів задля проходження процедурних моментів (затвердження збірки тез науково-методичною та вченою радою КДПУ, перевірку на плагіат, безпосередньо друк та інші організаційні заходи) із тим, щоб на момент проведення конференції така збірка була видана.

Всі інші змістові та технічні складові, які викладені у попередньому інформаційному листі, залишаються без змін.

Всі матеріали та кошти, що були надіслані раніше учасниками конференції до 10 квітня 2020 року, будуть збережені.

Звертаємося до вас із проханням берегти себе та своїх рідних, піклуватися про своє здоров’я, виконувати рекомендації щодо дотримання карантину і сподіваємося на швидку зустріч!

З повагою, оргкомітет конференції

11288
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша