Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

заголовне фото 1

В цьому мали можливість переконатися діти різного віку разом з їх батьками, які відвідали 21 вересня 2019 року сімейний фестиваль професій міста «Krivbass City Skills», що відбувся у Парку Героїв поблизу міськвиконкому. На великій площі за квітковим годинником юні криворіжці мали змогу познайомитися з різними професіями, і зокрема, професією дизайнера середовища, дизайнера одягу та графічного дизайнера, які представляла кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну КДПУ. За виконані завдання на кожній із запропонованих локацій учасники отримували спеціальні гроші-скіли, які могли обміняти в сувенірних крамницях та у фуд-зоні.

Під час заходу хлопчики та дівчатка знайомилися з професією графічного дизайнера, створюючи авторські емблеми класу, школи або власної спортивної секції; опановуючи професію дизайнера одягу діти підбирали для запропонованих моделей комплекти одягу, створюючи дивовижні яскраві образи; занурюючись у світ дизайну середовища майбутні професіонали застосовували всю свою уяву та фантазію, щоб оформити дизайн квартир та приміщень загального користування, створити креативні парки та сквери для міста майбутнього. Разом із батьками маленькі дослідники приймали участь у вікторині «Цікавинки зі світу ДИЗАЙНУ» та отримували у винагороду заохочувальні сувеніри та сертифікати від кафедри.

Особливим бонусом для юних криворіжців та їх батьків була можливість поспілкуватися з майбутніми дизайнерами – студентами, що навчаються за спеціалізаціями «Дизайнер середовища», «Дизайнер одягу» та «Графічний дизайнер». У процесі живого спілкування студенти обмінювалися з дітлахами своїми враженнями від навчання та допомагали створювати дизайнерські вироби.

Кафедра ДПМ та дизайну висловлює щиру подяку студентам-дизайнерам, які приймали участь у заході: Кушнерук Вікторії, Тереховій Марині, Шаповаловій Яні, Фоміній Анастасії, Ступаченко Марині (1 курс); Павленко Аліні, Косяк Анні, Тіньковій Маргариті, Лузан Алісі, В’юн Любомиру (2 курс); Арнаут Анні, Сидоренко Карині, Градовій Анні (3 курс) та старшим викладачам кафедри Саприкіній Л.В. і Школяру А.В.

1 2

3 4

5 6

7 8

8678
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша