Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

заголовне min min

Розпочато захист кваліфікаційних проєктів на кафедрі декоративно-прикладного мистецтва та дизайну. Знаковою подією першого дня став  публічний захист проєкту настінного розпису теплиці, розташованої на території КДПУ, та виготовлення його в матеріалі Байдужньою Валентиною, випускницею 4-го курсу спеціальності «Дизайн» (спеціалізація «Графічний дизайн»), який відбувся безпосередньо біля виконаного нею об’єкту.

Настінний розпис площею близько 45 кв. м, виконаний проєктантом на високому професійному рівні, і який на сьогодні не поступається кращим «муралам» будівель та споруд нашого міста, тепер з’явився і на території Криворізького Педагогічного.

Нагадаємо, що проєкт здійснений за підтримки ректорату Криворізького державного педагогічного університету, а практичну допомогу у виконанні такого масштабного проєкту надали студентці її подруги, випускниці магістратури минулого року Анжеліка Галаша, Віка Грідіна та група студентів-практикантів 3-го курсу спеціальності «Дизайн»: Ліхачова Валерія, Нестеренко Анастасія, Лазаренко Богдан, Мельничук Поліна.

1 min min 2

3 min 4 min min

5 min min

12267
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша