Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

Tomashevsky V

Сьогодні в останній шлях провели нашого керівника та друга, завідувача кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну, доктора педагогічних наук, доцента, члена Національної спілки художників України та Національної спілки дизайнерів України, Томашевського Володимира Володимировича. Не вистачає слів, щоб передати смуток, який чорним крилом торкнувся нашої кафедральної та факультетської родини.

 Пішов у вічність наш Володимир Володимирович… Людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Він жив, радів світу, творив красу, будував плани на майбутнє, працював не покладаючи рук. Працелюб за натурою, він ніколи не пасував перед труднощами, згуртовував колектив і націлював на поступ уперед. Він був цілеспрямованим керівником, який ніколи не скупився на добре слово, підтримку, не шкодував ні сил, ні часу, щоб втілити намічене.

 У скорботі низько схиляємо голову, молимося за упокій його світлої душі. Вічна пам’ять Володимиру Володимировичу, він завжди буде у наших серцях. Висловлюємо cпівчуття родині та близьким, друзям та знайомим.

Колектив кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну, 08.04.2021 р.

15065
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша