Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

У лютому-квітні 2017 року у Кривому Розі відбувся XV міський фестиваль народної творчості «Весна Рудани», у якому традиційно щороку беруть участь вихованці художніх шкіл, шкіл мистецтв, художніх відділень музичних шкіл, центрів дитячої та юнацької творчості, а також вищих навчальних закладів та шкіл семи районів міста.

Міський конкурс із художнього та декоративно-прикладного мистецтва спочатку проходив у кожному з районів міста, в якому творча молодь представляла свої роботи на розгляд професійного журі. До складу цього журі протягом останніх п’яти років постійно входили викладачі кафедри ДПМ та дизайну факультету мистецтв. Не став виключенням і цьогорічний фестиваль, на якому у складі журі  кафедру декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Криворізького державного педагогічного університету представляла кандидат педагогічних наук, викладач кафедри Саприкіна Лілія Вікторівна.

ВЕСНА РУДАНИ 17 9

За підсумками районних переглядів творчих робіт учасників фестивалю 14 квітня 2017 року у Міській виставковій залі було урочисто відкрито виставку найкращих робіт учнів – переможців XV міського фестивалю, на якій було представлено роботи юних майстрів. Грамотами було відзначено авторів творчих робіт у техніці декоративного розпису, бісероплетіння, ткацтва, ковальства та різьблення по дереву тощо. Тож бажаємо цим талановитим дітям подальших успіхів в їх творчому зростанні!

ВЕСНА РУДАНИ 17ВЕСНА РУДАНИ 17 2

ВЕСНА РУДАНИ 17 4

ВЕСНА РУДАНИ 17 5

ВЕСНА РУДАНИ 17 7

ВЕСНА РУДАНИ 17 8

ВЕСНА РУДАНИ 17 15

ВЕСНА РУДАНИ 17 17

ВЕСНА РУДАНИ 17 18

ВЕСНА РУДАНИ 17 14

1737
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша