Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

 на початок

18 вересня 2018 року музей історії КДПУ гостинно відкрив двері для студентів-першокурсників художньо-графічного відділення факультету мистецтв спеціальності Дизайн (куратор – ст. викладач кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Ємельова А.П.).

Славне минуле і сьогодення Криворізького державного педагогічного університету, представлене в музеї, ожило перед студентами в документах та фотофактах.

Студенти ознайомилися з віхами становлення університету та переглянули експозиції. Особливого зацікавлення викликав стенд присвячений художньо-графічному факультету, який цього року відзначає пам’ятну дату – 30-річчя з дня прийняття Радою інституту рішення про відкриття в Криворізькому державному педагогічному інституті художньо-графічного факультету (протокол Ради інституту від 29.09.1988 року, №1). А також матеріали зі встановлення у 2005 р. біля головного корпусу скульптури «Вчителько моя», яка є уособленням вчительської праці та прагнення до пізнання.

Висловлюємо вдячність за проведену змістовну розповідь та екскурсію експонатами працівнику музею історії КДПУ Фінічевій В.А.

1  4

6 8 

                       9      10 

5576
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша