Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

Ілюстрактор min

07 квітня 2019 року в м. Київ відбувся Форум книжкових та рекламних ілюстраторів «Ілюстрактор», участь у якому прийняли наш викладач Пляко Д.А. та випускники різних років та спеціальностей художньо-графічного відділення Пазенко Дарина, Коваленко Олена, Коваленко Поліна та Худенко Анастасія.

Співорганізаторами форуму виступили компанія Арт і Я / ArtiYa Calligraphy School та Національний центр Олександра Довженка, СЦЕНА 6. В програмі були цікаві та актуальні тематичні зустрічі: Інна Руда «Малюнок на сніданок», Євген Гайдамака «Хто такі найкращі друзі фрілансера?», Світлана Грибенюк «Комерційна ілюстрація», Надія Кушнір «Як почати працювати ілюстратором і не припиняти», Оля Протасова «Скільки коштує ілюстрація», Макс Паленко «Догоджання клієнтові і непереступання через себе» та ін.

Нагадаємо, що окремі аспекти, із якими знайомили присутніх спікери форуму, застосовуються у нас під час виконання завдань або окремих їх елементів в дисципліні «Художня–прикладна графіка» (спеціальність «Образотворче мистецтво»), яку викладає Пляко Д.А., тому така участь з точки зору набуття нового досвіду була дуже цікавою та корисною.

1Ілюстрактор

2Ілюстрактор

3Ілюстрактор

4Ілюстрактор

5Ілюстрактор

7463
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша