Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

DSC 0044 min

25 та 26 червня 2019 року на художньо-графічному відділенні факультету мистецтв в підсумку чотирирічного навчання захищали свої кваліфікаційні проекти 20 студентів спеціальності «Дизайн» в переважній більшості за спеціалізаціями «Дизайн графічний» та «Дизайн інтер’єру». Всі проекти мали комплексний характер і поєднували практичну частину – графічну візуалізацію (демонстраційні та методичні планшети), макети, моделі, готовий виріб в матеріалі, презентацію, та теоретичну - пояснювальну записку (дизайн-дослідження, концепція, ескізний проект, робочі креслення, етапи виконання роботи тощо). Цього року переважна більшість кваліфікаційних проектів була спрямована на вирішення завдань поліпшення матеріально-технічної бази кафедри ДПМ та дизайну та оновлення наочно-методичних стендів в приміщеннях кафедри. Серед таких кваліфікаційні проекти Анохіної Галини, Геращенко Карини, Павлюк Анастасії, Вельмисєвої Аліни, Фортуни Аліни, Мацко Ігоря та Цирді Анастасії.

Традиційно третій рік поспіль захищалися кваліфікаційні проекти, тематику яких внесено до Плану координаційної роботи Художньої ради університету з виконання художніх, проектних та художньо-конструкторських робіт з зовнішнього та внутрішнього оформлення приміщень та корпусів університету на 2018 – 2019 н. р., і які спрямовані на вирішення конкретних завдань з естетичного оформлення приміщень та прилеглої до університету території, а саме проекти Біцюк Анастасії (оформлення прес-центру КДПУ), Галайко Софії (стенди для історичного факультету), Демченко Ольги (стенди для кафедри інформатики та прикладної математики), Маслова Єгора (стенди для Центру до університетської та післядипломної освіти), Фролової Ірини (оформлення першого поверху вестибюлю гуманітарного корпусу), Шапошнікової Валерії (проекти вказівників для КДПУ).

Окремо слід відзначити кваліфікаційний проект єдиної представниці спеціалізації «Дизайн одягу та аксесуарів» Коваленкової Лади з її вишуканими моделлю та проектом вечірньої сукні.

Кафедра ДПМ та дизайну вітає всіх проектантів та їх керівників з успішним захистом та бажає подальшої успішної реалізації в обраній за фахом професії!

Переглянути фото захисту у фотогалереї кафедри.

8184
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31