Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

заголовне

Згідно анонсованих раніше повідомлень 1 листопада 2019 року на художньо-графічному відділенні факультету мистецтв відбулася традиційна (вчетверте поспіль) ПОСВЯТА В ДИЗАЙНЕРИ, що пройшла в режимі ВЕСЕЛОГО КВЕСТУ. Першокурсники спеціальності «Дизайн» буквально «на ногах» швидко пересувалися до головних подарунків того вечора та його кульмінації – урочистої Посвяти. Але про все по-порядку…

посвята 2019 8

посвята 2019 9

Куратором групи 1 курсу ст. викладачем Саприкіною Л.В. на правах ведучої того вечора було розподілено команди першокурсників відповідно до дизайнерських спеціалізацій – Дизайн графічний, Дизайн одягу та Дизайн середовища, кожна з яких обрала свого капітана, отримала свою назву та девіз. Першими стартували дизайнери середовища, які були найспритніші у математичному конкурсі і найшвидше вирахували потрібне число. За ними у веселу путь відправилися графічні дизайнери, останніми вирушили дизайнери одягу. 

кв2

                                    изображение viber 2019 11 01 19 56 31 к1

к3 кв1

                            квест 2 к2

к4

Але останні не значить гірші! Якраз дизайнери одягу найменшим своїм складом першими дісталися кінцевого пункту. Тут на них та всіх інших чекали ще декілька випробувань: конкурси «Одягни манекен», «Намалюй портрет дизайнера», «Побудуй будинок», які три групи теж подолали весело та винахідливо.

посвята 2019 10

посвята 2019 11

посвята 2019 2

посвята 2019 12
посвята 2019 13

д1 д4

А потім настала черга нагородження переможців конкурсів минулого року. За підсумками 2018-2019 н.р. завідувачем кафедри ДПМ та дизайну В.В. Томашевським було оголошено переможця конкурсу «Яким ти бачиш свій КДПУ?». Нею стала студентка 4 курсу спеціальності «Дизайн» Шевчук Яна, яка отримала пам’ятну емблему кафедри та заохочувальну нагороду.

д

Однією з найважливіших подій цього вечора стало також довгоочікуване нагородження переможниці Х Міжнародного фотоконкурсу «Гаряча крига» студентки 2 курсу спеціальності «Дизайн» Дробишевої Карини з врученням їй пам’ятної медалі, диплому за І місце та каталогу фоторобіт – учасників конкурсу.

д3

З вітальним віршованим словом від імені студентів-старшокурсників виступила заступник голови студентської ради факультету мистецтв Пуц Юлія.

Не залишилася у боргу і першокурсники, які відповіли дотепним та гумористичним відеороликом про різні типи студентів, що навчаються на ХГВ.

посвята 2019 3 

І насамкінець відбулася урочиста подія самої Посвяти у дизайнери, яку всі, а особливо студенти 1 курсу чекали того вечора. Куратор групи Саприкіна Л.В. вручила кожному пам’ятний значок та графічну відзнаку дизайнера від кафедри ДПМ та дизайну. Наприкінці кожен із викладачів кафедри мав можливість висловити свої привітання та напутні слова дизайнерам-початківцям, закликав їх до здобуття знань та активної участі у їх освоєнні та творчій реалізації на славу кафедрі, факультету та рідному університету!

 

посвята 2019 4

 посвята 2019 6

посвята 2019 5

 

9046
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша