Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

яким ти бачиш КДПУ 8 min

Кафедра ДПМ та дизайну підвела підсумки конкурсу серед студентів художньо-графічного відділення спеціальностей “Дизайн” та “Образотворче мистецтво” на кращий проект оформлення інтер’єрів та екстр’єрів КДПУ. На конкурс до 01 червня 2017 року будо подано близько 15 робіт, які відповідали вимогам. Найактивнішу участь у конкурсі взяли студенти  4 курсу спеціалізації "Графічний дизайн", які у підсумку і стали переможцями: два ІІ місця було присуджено Жук Дар'ї та Кіяшко Єлизаветі. Вони і отримали з фонду кафедри невелику, але почесну грошову винагороду (І та ІІІ місця не присуджено нікому).

Оголошення переможців конкурсу відбулося після захисту ними каліфікаційних проектів 20 червня 2017 року, тому кафедра ДПМ та дизайну вітає їх з цим подвійним святом і бажає подальших творчих успіхів!

 

яким ти бачиш КДПУ 4

яким ти бачиш КДПУ 3

Нагадаємо, що конкурс "Яким ти бачиш свій КДПУ?" було впроваджено з метою покращення естетичного оздоблення інтер'єрів та екстер'єрів університету і має статус щорічного постійно діючого конкурсу серед студентів художньо-графічного відділення. Тож маємо сподівання, що найкращі ідеї або їх елементи, оприлюднені нашими конкурсантами, в майбутньому будуть реалізовані і стануть окрасою нашого університету. ЗРОБИ СВІЙ УНІВЕРСИТЕТ НАЙКРАЩИМ!

  

КIЯШКО1 minяким ти бачиш КДПУ 2 minЗИМИНА2 minЗИМИНА 1 minШЕКИ НА2 minШЕКИ НА3 min

 

яким ти бачиш КДПУ 1 minяким ти бачиш КДПУ 5 minяким ти бачиш КДПУ 6 minяким ти бачиш КДПУ 7 minЗИМИНА2 min

2128
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша