Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

Бієнале

Напередодні вихідних, 8 грудня 2017 року о 15.00 в Міській Виставковій залі, що по вул. Олександра Поля, 2 відбулося відкриття виставки навчально-творчих та кваліфікаційних робіт студентів та викладачів художньо-графічного відділення факультету мистецтв КДПУ "Бієнале – 2017", що традиційно проходить кожні два роки і є своєрідним творчим звітом кафедр образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та дизайну.

Цього разу кафедра ДПМ та дизайну окрім творчих робіт викладачів – членів Національної спілки художників України Томашевського В.В., Щербини В.Г., Пляко Д.А., традиційних робіт з декоративно-прикладного мистецтва в техніках декоративного живопису, петриківського розпису, розпису по тканині, деревині та вишивки, чи не вперше в значній кількості представила кваліфікаційні дизайн-проекти бакалаврів та спеціалістів спеціальності "Дизайн" в напрямах з графічного дизайну та дизайну одягу. Це і розробки персонажів до комп'ютерних ігор, рекламної, поліграфічної та упаковочної продукції, представлення можливостей використання графічних редакторів у графічному дизайні, дизайн-проекти оформлення приміщень кафедри та університету та навчальні роботи студентів з дисципліни "Основи формотворення" та "Художнє конструювання". В експозицію всієї виставки органічно вписалися дизайн-проекти з конструювання та моделювання одягу та аксесуарів, оригінальні вироби з тканини в матеріалі, оздоблені елементами вишивки як в національному стилі, так і в сучасній трактовці моделей та елементів одягу.

Окрім цього, кафедра образотворчого мистецтва традиційно представила живописні, графічні та декоративні твори викладачів та студентів. Тому для тих, хто завітає до виставкової зали протягом наступних двох місяців знайдуться роботи на їх смаки та уподобання.

Ласкаво просимо!

биенале 2

 

1112223334445556667771888999

Репортаж ТРК Рудана .be">.be

3381
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша