Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

 

виставка навч 4 

Непересічною подією стало відкриття виставки навчально-творчих робіт із декоративно-прикладного мистецтва та дизайну у Виставковій залі факультету мистецтв КДПУ 12 квітня 2019 року, організованої викладачами кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну. На виставці вперше в такому обсязі та якості представлено різноманітні завдання та вправи із дисциплін спеціальностей «Образотворче мистецтво» та «Дизайн», які студенти відпрацьовують під час аудиторних годин в межах виконання навчальних програм.

Виставка носить навчально-методичний характер та має на меті продемонструвати студентам, що навчаються, величезні можливості звичайних програмних навчально-творчих завдань, крізь призму яких із часом переломлюється  шліфування тих навичок та вмінь, з якими майбутні «прикладники» та дизайнери підходять до втілення всіх своїх практичних напрацювань – захисту кваліфікаційної роботи.

Виставка відкрита впродовж місяця за адресою: вул. Мистецька, 9, тож ласкаво запрошуємо всіх зацікавлених цією тематикою відвідати нашу Виставкову залу!

виставка навч 1

виставка навч 5

виставка навч 2

виставка навч 3

виставка навч 6

виставка навч 7

 

виставка навч 10

виставка навч 11

виставка-навчальних робіт

виставка2019

виставка20192

виставка заголовне 2019

виставка20195

виставка навч 9

В9

В12

В13

7510
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша