Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

 наших

 Херсон min

Нещодавно стали відомі імена переможців V Всеукраїнського конкурсу екслібриса пам’яті Фелікса Кідера, що традиційно проводився у м. Херсон на  базі кафедри дизайну Херсонського національного технічного університету.

Переможцями стали: у  номінації «Екслібрис присвячений О. Довженку» студент І курсу спеціальності «Дизайн» Тищенко Денис (І місце, кер. ст. викл. кафедри ДПМ та дизайну А.В. Школяр) та у номінації «Екслібрис присвячений Михайлу Жуку» студентка ІV курсу спеціальності «Дизайн» Цирдя Анастасія (ІІІ місце, кер. ст. викл. кафедри ДПМ та дизайну А.В. Школяр).

Нагадаємо, що у попередньому аналогічному конкурсі в 2016 році наша студентка Кравченко Олександра була другою! Тож славну естафету перемог продовжено! ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ та зичимо їм подальшого професійного зростання!

 Херсон 1

 Херсон 2

Покликання  на сайт Херсонського національного технічного університету: http://kntu.net.ua/ukr/Pro-universitet2/Novini-universitetu/8-LISTOPADA-2018-r.-V-RAMKAH-SVYATKUVANNYA-20-RIICHCHYA-KAFEDRI-DIZAJNU-HNTU-VIIDBUVSYA-V-VSEUKRAYINS-KIJ-KONKURS-EKSLIIBRISA-PAM-YATII-FELIIKSA-KIIDERA?fbclid=IwAR3PS0S1J-5liy_H9f4vSwbthLLZg3SJqj1u7O9GC7Oqxj-1qn36mVSebGI

6145
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша