Факультет української філології
Українська мова і література

Здобувачі освіти факультету української філології реалізують своє право на академічну мобільність у межах співпраці з Варшавським університетом
Не зважаючи на військовий стан, студенти факультету українсько філології активно долучаються до програми академічної мобільності.
Так, у період з 24 по 29 жовтня 2022 року здобувачі вищої освіти першого бакалаврського рівня освіти А. Колісник, Т. Куртекова, Д. Рєшетніков та здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти А. Городецька будуть брати участь у «SZKOŁА JESIENNA», спільному проєкті кафедри україністики Варшавського університету та кафедри української мови Києво-Могилянської академії. 

IMG_20221023_071337.jpg

У рамках цього проєкту наші здобувачі вищої освіти матимуть можливість прослухати курси лекцій із загального мовознавства, сучасної української мови, світового літературного процесу.
Окрім лекційного курсу, здобувачі вищої освіти братимуть учать у семінарах та колоквіумах, а також презентуватимуть результати своїх наукових досліджень.

IMG_20221023_071139_1.jpg

Нагадуємо, що це вже не перша участь здобувачів вищої освіти факультету української філології у роботі школи Варшавського університету. Так, у 2021 році першою учасницею подібного проєкту у рамках академічної мобільності була студентка Ярослава Примаченко.
По завершенню проєкту його учасники отримають відповідні сертифікати. Упевнені, що представники нашого факультету продемонструють високий рівень знань, отримають безцінний досвід навчання у закладах вищої освіти країн ЄС.

20443
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша