Фізико-математичний факультет
Математика. Фізика. Інформатика.

В житті кожної людини є етапи, що залишають відбиток на все життя, є визначальними, основоположними. Один із таких етапів – період здобуття професії, навчання в освітньому закладі поза межами школи. Але ось і відбулась довгоочікувана посвята у студенти, розпочалось навчання. Заняття, заняття, заняття. Щоб навчання відбувалось продуктивніше, необхідне насичене і різноманітне студентське життя, а цьому сприяє активна участь у культурно-масових і спортивних заходах рідного факультету.
Найпершим, найочікуванішим святом для студентів першого курсу є «Бал першокурсників».

Цього року вже традиційно це свято було спільним для всіх студентів першого курсу Криворізького державного педагогічного університету, тож, на жаль, залучити всіх першокурсників не було можливості, але при плануванні номерів від фізико-математичного факультету враховувались побажання всіх.
На свято «Бал першокурсників» фізико-математичний факультет представив 2 номери різних жанрів – танцювального та пісенного.
Пісня «Ой на горі два дубки», яку виконувала Зеленська Ніна (група «МІ-17»), а танцювальний супровід забезпечували Потапенко АртурКожем’яка КсеніяЮшманова Ксенія (група «І-17») і Молчанов Максим (група «МІ-17»), перенесла глядачів у далеке минуле й зачарувала усіх своєю милозвучністю.
А танець «Рок-н- рол» (учасники – студенти групи «МІ-17» Гейдарова ЕсміраЗеленська НінаКумарянська ВікторіяПустильнікова ЛіліяНауменко ЄлизаветаНауменко ОксанаНам’ясенко СвітланаМала ІринаМолчанов Максим) надав присутнім бадьорості та зарядив енергією і позитивом на кілька днів уперед. До речі, постановник танцю – теж студентка першого курсу Шатрова Анастасія (група «Мі-17»).
Ведуча всього заходу – студентка фізико-математичного факультету Лис Юлія, яка приймала участь і у розробці сценарію.
Наші студенти вкотре показали, що вони не лише розумні, але й усебічно розвинені!
Всі номери свята були злагоджені, тож «Бал першокурсників» пройшов «на одному диханні», гості заворожено споглядали на сцену. Приємно, що вже декілька років поспіль визначальною характеристикою всіх заходів нашого університеті є патріотична спрямованість. Цей рік – не виключення, тож «Бал першокурсників» був насичений українськими піснями та віршами.

Шановні студенти, щиро дякуємо Вам за чудове свято та бажаємо успіхів у навчанні!

Ваш Фіз-Мат.

Більше фото - в нашій фотогалереї

 

2873
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30