Фізико-математичний факультет
Математика. Фізика. Інформатика.

У джазі - фізико-математичний. І не лише дівчата.

111

 

Саме так хотілося б розпочати повідомлення про відвідини другого відкритого Всеукраїнського фестивалю-конкурсу джазового мистецтва викладачами та студентами фізико-математичного факультету 28 жовтня 2018 року.

Хотілося б запитати у кожного: "Чи любите Ви джаз?". Якщо Ви не знаєте відповіді на це питання, то Вам, мабуть, необхідно відвідати такий захід, адже завдяки цьому Ви переконаєтесь, що Ви любите джаз. 

У конкурсі приймали участь понад 100 колективів із 10 областей України. Власне, 28 жовтня відбувся заключний концерт  цього року. 

222

А конкурсна програма була дійсно насичена і різноманітна. 

Розпочався конкурс із оригінального представлення учасників та коротких цікавих повідомлень про музичні інструменти. Так, чи знаєте Ви, що барабан можна порівняти із трухлявим пнем, а гітара - це музичний інструмент, з яким легко подорожувати, а трубу в Америці багато музикантів називають "чопер" - ніж-сікач?

Про відвідувачів концерту не можна сказати, що це - слухачі, адже вони мали змогу насолоджуватись не лише звучанням музики та голосу, але й експресією учасників.

Музики зіграли попурі на улюблені мелодії - від спокійних романтичних та ніжно мелодійних до бурхливо запальних та драйвово вибухових. Протягом концерту присутні відчули увесь спект ритмів.

Дякуємо усім причетним до організації такого заходу  і сподіваємось на зустріч наступного року!

З натхненням, Ваш Фізмат!

Матеріал підготувала доцент кафедри інформатики та прикладної математики Мінтій Ірина Сергіївна.

5975
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша