Фізико-математичний факультет
Математика. Фізика. Інформатика.

        Геройство мусить мати нагороду,

Се і Бог, і люди признають...

                                  Леся Українка

 Сергій Андрійович21 листопада всією Україною відзначається День Гідності і Свободи. В цей день традиційно вшановують пам’ять загиблих під час Революції.

Це свято є символом патріотизму та мужності наших співвітчизників, які відстоювали демократичні цінності та національні інтереси України.

Студенти фізико-математичного факультету групи МІ-18 (куратор - Бобилєв Дмитро Євгенович) цього дня відвідали музей історії Криворізького державного педагогічного університету та дізнались багато нового з історії університету. Особливу зацікавленість викликала у студентів експозиція, присвячена учасникам  Операції Об’єднаних Сил, та розповідь про участь співробітників і студентів Криворізького педагогічного у Майдані й Операції Об’єднаних Сил.

Одним із загиблих у Антитерористичній операції (Операції Об’єднаних Сил) є Сергій Ткачук - студент фізико-математичного факультету - доброволець, снайпер 3-го взводу снайперської роти 93-ї окремої механізованої бригади. Він загинув під Іловайськом під час прориву з оточення «зеленим коридором» 29 серпня 2014 року.

Пам’ятаємо...

Звісно ж, що такий емоційно насичений матеріал нікого не залишив байдужим...

       IMG 056917a8787ced7490e564147c687cee V              111

Щиро, Ваш Фізмат.

Матеріал підготувала доцент кафедри інформатики та прикладної математики Мінтій Ірина Сергіївна.

6232
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша