Природничий факультет
Біологія. Хімія. Екологія. Фізична культура.

1 EkstrimВажлива подія для кожного, хто цікавиться туризмом, приймає участь у туристичних походах, заходах і фестивалях - на базі нашого університету було відкрито Центр екстремального туризму «Екстрим-центр». Автором проекту є завідувач кафедрою фізичної географії, краєзнавства та туризму Володимир Леонідович Казаков. На розробку проекту пішов місяць і ще два місяці – на його реалізацію. Туристичний майданчик представляє собою імітацію пішого маршруту по екстремальним ділянкам гірської місцевості. Реалізований проект є важливим для підготовки туристів до туристичних походів, змагань, навчання студентів всіх туристичних спеціальностей, в тому числі – 014 Середня освіта (Фізична культура)  зі спеціалізацією «Спортивний туризм» природничого факультету.

Після урочистого відкриття команди факультетів проходили доволі складний «маршрут», що  складався з дев'яти етапів. Всього брали участь вісім команд шести факультетів університету та команда центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Фортуна» Покровського району м. Кривого Рогу. Кожна команда складалася з трьох хлопців та однієї дівчини. По закінченню змагань переможців та призерів нагородили корисними для турпоходів призами.

2 Ekstrim 3 Ekstrim 4 Ekstrim 5 Ekstrim

Вітаємо нас з відкриттям такого цікавого і корисного об'єкту!

Фотоматеріали можна переглянуті у фотогалереї «Відкриття Екстрим-центру». Інформація про проект та відео про подію  - на сторінках Прес-центру КДПУ.

3069
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30