Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

 Прага 25

Нещодавно кандидати педагогічних наук, старші викладачі кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Саприкіна Л.В. та Ємельова А.П. (у складі делегації українських науковців) пройшли підвищення кваліфікації (стажування) на базі Асоціації «Євразійський Союз Академічної Мобільності і Міжнародного Співробітництва» у м. Прага, Чеська Республіка на тему: «Проблеми та перспективи сучасної європейської освіти: актуальний європейський досвід».

В межах освітньої програми викладачі прослухали лекції на теми: «Система освіти в Чеській республіці» (лектор – проф. Хачиєв Г.А.), «Інноваційні методи та технології в освіті» (лектор – Jan Beseda, Ph.D ), «Педагогічна діяльність в сучасній освіті» (лектор – Ph.Dr. L. Hankova), «Основні напрямки діяльності вищого навчального закладу» (лектор – Jan Beseda, Ph.D). Взяли участь в семінарі на тему: «Інновації в освіті (prof. V. Slavik)», «Нові методи та методики консультування в освіті» (J.Votava, Ph.D) та  workshop  на тему: «Інноваційні системи в освіті (L. Herout, Ph.D) на базі Інституту освіти і консультування Чеського Землеробського  університету.

Окрім навчальної частини,  стажування передбачало освітній візит до Центру вивчення вищої освіти Міністерства освіти Чеської Республіки, Центру Економічних досліджень і післядипломної освіти, Чеської Національної технічної бібліотеки, екскурсії до Національного педагогічного музею Я.А. Коменського.

За час перебування викладачі опрацювали програму, оволоділи знаннями та практичними навичками відповідно до затверджених навчального плану та програми підвищення кваліфікації та отримали свідоцтво про стажування.

 Прага 26

«Інноваційні методи та технології в освіті» (лектор – Jan Beseda, Ph.D )

 Прага 2 2

 Прага 2 3

«Система освіти в Чеській республіці» (лектор – проф. Хачиєв Г.А.)

 Прага 2 9

 Workshop "Інформаційні системи в освіті" (лектор - L.Herout, Ph.D)

 Прага 8

 Освітній візит в Чеську Національну технічну бібліотеку

 Прага 2 5

 Прага 2 1

 
 Прага 2

 Прага 2 4

 Національний педагогічний  музей  Я. А. Коменського

 Прага 2 7  Прага 2 6

Скульптура «Голова Франца Кафки»

 Прага 2 10

Вручення сертифікатів 

 Прага 10

 диплом 1

 Прага 11

 диплом 2

6061
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30