Кафедра туризму та економіки
Факультет географії, туризму та історії

10-14 червня 2024 року доцентка кафедри туризму та економіки, докторка економічних наук Ірина РОМАНЮК взяла участь у Літній
економічній школі “Європейська інтеграція та сталий розвиток: перспективи для України”
, організованій Громадською організацією “Всеукраїнська асоціація економістів-міжнародників”, членкинею якої є викладачка, спільно з Донецьким національним університетом імені Василя Стуса. Подія відбулася у змішаному форматі.
Протягом тижня учасники мали змогу взяти участь у різноманітних тренінгах, спрямованих на поглиблення знань у сфері сталого розвитку та європейської інтеграції. Серед тем тренінгів були: стратегія збалансованого територіального розвитку в країнах ЄС, сталий розвиток і захист навколишнього середовища, європейські практики інклюзії, економічні інструменти політики сталого розвитку, розвиток малого та середнього підприємництва, зелені фінанси, туризм задля сталого розвитку, корпоративна соціальна відповідальність європейського бізнесу та інші актуальні питання.
Ірина РОМАНЮК активно брала участь у численних інтерактивних завданнях і дискусіях, що, в свою чергу, значно сприяло поглибленню знань та обміну досвідом серед учасників. На завершення програми відбувся захист проєктів, де учасники презентували порівняльний аналіз стратегії розвитку обраної територіальної громади з принципами територіального розвитку, прийнятими в країнах ЄС. Церемонія закриття Школи завершилася урочистим врученням сертифікатів.
Літня економічна школа стала плідною та корисною для всіх учасників, надаючи дієві практичні рекомендації, які можна застосовувати у професійній діяльності вже сьогодні.

 Romaniuk Iryna  Літня школа 1  Літня школа 2  Літня школа 4
 Літня школа 4  Літня школа 5  Літня школа 6  Літня школа 7
 Літня школа 8  Літня школа 9  Літня школа 10  Літня школа 3
26796
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30