Кафедра туризму та економіки
Факультет географії, туризму та історії

З 13 вересня по 21 жовтня доценти кафедри економіки та туризму к.економ.н. Коровіна О.В. та к.геогр.н. Шиян Д.В. взяли участь у міжнародному науково-педагогічному стажуванні ISCSAI 2022 у онлайн-форматі, що передбачає виконання навчального навантаження в обсязі  180 годин (6.0 кредитів ECTS).

Робочою мовою курсу була англійська та українська мова.В програмі навчання розглядалися питання економіки та організації навчального процесу у ЗВО нового покоління; трансферту знань в умовах інтернаціоналізації вищої освіти; екології та екологічної інженерії; цифровізації та сталості у регіональній та глобальній економіці.

Спікерами навчальних тематик виступали науковці з Португалії, Узбекистану, Латвії, Індії, України тощо. Наприкінці навчання з 17-21 жовтня відбувся V Міжнародний науковий конгрес «SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2022», де були представлені спільні наукові проєкти в рамках поставленої цілі стажування.

По закінченню стажування були видані сертифікати.Щиро дякуємо організаторам стажування за отриманий досвід та можливість представлення спільних наукових проєктів. Оскільки участь в міжнародних стажуваннях це не тільки знайомство з науковцями з інших країн та обговорення нагальних питань, але це співпраця, обмін знаннями, досвідом та приємними емоціями.

Коровіна Шиян

Програма

20561
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша