Кафедра туризму та економіки
Факультет географії, туризму та історії

28-30 грудня 2020 року на кафедрі туризму та економіки відбувся захист курсових робіт студентами 4-гокурсу спеціальності 242 "Туризм". Захист проходив режимі он-лайн на платформі ZOOM. До захисту буди допущені 25 студентів. 

Тематика і специфіка курсової роботи на випусковому 4-му курсі бакалаврів з туризму полягає у підготовці робіт за економічною складовою. У виборі тем курсових робіт був прийнятий відхід від загальних і широких шаблонних тем з економіки туризму - до аналізу окремих і реально існуючих підприємств сфери туризму Кривого Рогу, області та України.

Таким чином, студент мав продемонструвати свої знання та ерудицію з економіки, економіки, менеджменту та маркетингу туризму на прикладі конкретного об'єкту.

Теми курсових робіт передбачали виконання студентами частини власної дипломної кваліфікаційної роботи. Це дозволяє логічне вписування матеріалів курсової роботи, їх подальший розвиток вже в темах більш вагомих випускових праць.

На кафедрі працювала комісія із захисту курсових робіт у складі викладачів економічних дисциплін - доцентів Коровіної О.В. і Баюри В.І. та старшого викладача Братченко Л.Є.

Практика показує, що для підготовки фахівця-практика з туризму обраний підхід до визначення тематики курсових робіт слід не просто залишити, а й у подальшому розвивати ще грунтовніше.

изображение viber 2020 12 29 09 10 56 изображение viber 2020 12 29 09 13 29
1 2
3 4
5 6
8 7

 

13846
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша