Кафедра туризму та економіки
Факультет географії, туризму та історії

Шановний абітурієнте!

Усім відомо, що туризм – це, насамперед, мандрівки. У нашому університеті вища освіта за спеціальністю 242 «Туризм» спрямована на підготовку фахівців для туристичної галузі економіки нашої держави.

Майбутній фахівець з туристичного обслуговування має вміти розробляти, просувати, реалізовувати та організовувати споживання туристичного продукту, заробляти на цьому гроші та відкривати власну бізнес-справу. Цього не можна зробити без набутих практичних компетентностей, які досягаються під час професійно спрямованих практик та стажувань.

Усіх абітурієнтів цікавить питання – чи є у наших студентів спеціальності «Туризм» закордонні стажування? Відповідаємо – так, і наразі розкажемо про них.

Закордонні стажування – фактично робота за своїм освітнім фахом за кордоном, під час якої студент опановує ази своєї професії фахівця з туристичного обслуговування.

Стажування у Болгарії. Після 2-го курсу наші студенти мають нагоду пройти спеціальну практику на всесвітньовідомих курортних центрах Болгарії. Партнер університету – туристична фірма з міста Дніпро «Олді Тревел». З цим представником туристичного бізнесу Криворізький державний педагогічний університет напередодні стажування укладає договір про співпрацю щодо забезпечення проведення навчально-виробничих практик студентів спеціальності «242 «Туризм» за фахом на чорноморських курортах Болгарії. У свою чергу дніпровський туроператор співпрацює з найбільшою туристичною компанією Болгарії – «Турал».

Тривалість стажування – 2-3 місяці. Під час стажування студенти розподіляються по готелям, направляються на певні посади для роботи, отримують заробітню платню, забезпечуються житлом і харчуванням, страховкою та медичним обслуговуванням. Бази стажування у Болгарії – курорти Варни та Бургасу: Сонячний Берег, Єленітє, Золоті Піски, Балчик, Албена, Святі Влас та інші.

Стажування у Туреччині. Більш тривале – не менше 6 місяців (квітень-жовтень). Партнер університету – турецький туроператор ANEX TOUR. Плідна співпраця триває вже 5 років. На стажування у Туреччині мають змогу студенти старших 3-4 курсів. Бази стажування – провідні курорти узбережжя Середземного моря (регіон Анталії – Сіде, Аланья, Кемер, Текірова, Анталья, Белек) та Егейського моря (Мармаріс, Даламан, Бодрум). На початку кожного сезону університет укладає договір про співпрацю з ANEX TOUR.

Основні позиції стажування для студентів: трансферний гід, екскурсійний гід, шопінг гід, готельний гід. Усім студентам турецька сторона оплачує усі перельоти, гуртожиток, навчальний тренінг, офіційний дозвіл на роботу. Практиканти забезпечуються достойною заробітною платнею, уніформою, корпоративним мобільним зв’язком, медичною страховкою. Студенти, які себе зарекомендували з найкращого боку, мають можливість працевлаштуватися у компанії після закінчення навчання в університеті та отримати роботу в ОАЕ, Домінікані, Єгипті, Мексиці, Іспанії, Таїланді та В’єтнамі).

Участь студентів КДПУ спеціальноста 242 «Туризм» є одним з важливих інструментів формування професійних компетентностей для майбутньої роботи у галузі туризму та готельно-ресторанної справи. А ще – це час, який проведений на курортах, можливість багато чому навчитися та заробити гроші туризмом.

стажировка1 Без названия
изображение viber 2021 04 20 11 36 41 изображение viber 2021 04 20 11 36 40
изображение viber 2021 04 20 11 57 16 K vom

 

18099
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31